Yoga i lunsjen

Når man blir eldre så merker man fort at kroppen blir stiv mye raskere. Da kan det være lurt å begynne med Yoga.

I det siste har jeg testet ut Yoga for å føle meg yngre. Resultatet er at jeg føler meg litt sprekere enn tidligere.

Ikke tidkrevende
Det tar ikke mye tid å gjennomføre noen grunnleggende øvelser hver dag. Man kan faktisk gjøre unna hele treningsøkten i løpet av lunsjpausen om man ønsker. Det er heller ikke nødvendig å gå på kurs for å lære seg grunnleggende Yoga. Selv kom jeg i gang ved å se filmsnutter på Youtube. Den videoen som inspirerte meg mest var en som viste enkel Yoga som er perfekt til en lunsjpause. Disse øvelsene har jeg gjennomført i flere dager på rad. Det er ikke en gang vanskelig å motivere seg når det er snakk om så lite tid per dag.

God effekt
Noen vil sikkert hevde at effekten jeg opplever bare er innbilling. Jeg har tross alt bare holdt på med denne treningsformen i noen få dager. Likevel vil jeg hevde at jeg allerede kjenner meg litt mindre stiv i kroppen. Det er godt å føle seg litt yngre samtidig som man orker litt flere fysiske utfordringer uten å bli sliten. Jeg er veldig godt fornøyd med Yoga som treningsform så langt. Derfor vil jeg anbefale andre å prøve det samme. Man har ingenting å tape på å sette av tjue minutter i løpet av dagen. Da er det verdt å teste ut om det kan fungere, og ha en positiv innvirkning på livet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *