Ti kilo på fire uker

Etter fire uker med beinhard trening så har jeg gått ned litt over 10 kilo. Det virker som om fremgangen ikke tar slutt med det første.

Det er deilig å kjenne at oppgavene i dagliglivet blir lettere. Det er enkelt å merke at man har mistet ti kilo på så kort tid.

Målrettet satsing
Jeg har satset målrettet fra første dag for å komme i bedre form. I kombinasjon med kostholdsendringer har dette ført til svært gode resultater. Det er nesten som jeg ikke tror de når jeg forsøker å veie meg. Det sier vel litt om hvor mye man kan oppnå med hardt arbeid på kort tid. Jeg føler meg utrolig bra hver eneste dag når jeg omgås andre mennesker. Mange kommenterer til og med at jeg har gått ned i vekt. Da får jeg en ekstra god følelse som holder seg gjennom hele dagen.

Langt igjen
Selv om jeg er fornøyd med fremgangen så vet jeg at det er langt igjen til jeg når målet. Jeg skal nemlig gå ned 40 kg i vekt. Jeg har med andre ord rundt 30 kilo igjen å slanke meg. Dette er en jobb som ikke er gjort på kort tid. Når man ser at pilen peker i riktig retning så er det enkelt å ha et positivt syn på fremtiden. Planen er at jeg skal fortsette å følge instruksene hver eneste dag. Det er den personlige treneren min som styrer dette. Han har svært god kompetanse på alle aspekter av slanking og trening. Derfor setter jeg min lit til at jeg bare kan fokusere på å følge opp det han foreslår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *