Spennende opplevelser med turlaget

Jeg ble nylig medlem av det lokale turlaget her på Fosen. I det siste har jeg deltatt på flere spennende turer i skog og mark.

Det er fantastisk å leve så tett på vakker natur. På Fosen har vi mye flott å se på, og gode muligheter til å kombinere opplevelsen med fysisk fostring.

Mange muligheter
Når jeg meldte meg inn så visste jeg ikke hvor mange aktivitetstilbud som turlaget hadde. Jeg hadde i utgangspunktet bare tenkt å være med på en tur en gang i blant. Likevel har det vært så mange fristende arrangementer at jeg har blitt med på de fleste. Det er deilig å komme seg ut og få brukt kroppen på en god måte. I tillegg er det fint å kunne dele slike opplevelser med andre mennesker. Så langt er jeg svært imponert over det sosiale miljøet som finnes i turlaget.

Bra for helsen
En annen grunn til at jeg har meldt meg inn er at jeg fortsatt holder på med slankingen. Noen turer i skog og mark kan uten tvil ha god effekt på kroppsvekten. Når man blir lei av treningssenteret så er det fint å ha alternativer som gir mer variasjon. Når jeg er ute og går så opplever jeg utrolig mye samtidig som jeg trener. Denne effekten får jeg aldri når jeg sliter meg ut på treningssenteret.

Jeg ser virkelig frem til fortsettelsen av årets program med turlaget. Det er fint å være del av en så herlig gjeng mennesker. Jeg er virkelig imponert over hva de har fått til i en organisasjon med så begrensede ressurser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *