Senger

Søvn og senger går arm i arm, og siden jeg liker søvn – noe du også sikkert gjør, er det klart at vi også skal elske senger. Det er rett og slett det viktigste møbelet i ditt liv. Med mindre man bruker mesteparten av sitt våkne liv på sofaen eller en stol så er det sengen du faktisk vil tilbringe mesteparten av ditt liv i.

Bare ved å sove rundt åtte timer i gjennomsnittet tar dette da opp en tredel av døgnet. En tredel av ditt totale liv. Og hvem liker ikke å dra seg i sengen noen timer ekstra? Spesielt i helgen. Og det er jo ganske mange andre ting man kan gjøre i sengen også, blunk, blunk.

Uff, dette innlegget har en dårlig start. Jeg prøver jo bare å komme meg inn på temaet for dagens innlegg, og jeg ser at jeg spoler veldig av og drar det altfor langt ut bare for å virke morsom. Så, ok, la meg komme til poenget.

Jeg tenker å få meg en ny seng. Der! Det var ikke så vanskelig. Nå ble jeg stolt av meg selv. Etter tre avsnitt klarte jeg i alle fall å komme frem til poenget. Jeg vil ha en ny seng. En bedre seng. Helst en stor seng – fordi jeg liker å ha plass til å rulle til alle kanter – spesielt når jeg er våken. Jeg er en ruller. Vet ikke om det ordet i det hele tatt har blitt brukt før, men det er nok nettopp dette at jeg må bli sagt å være.

Så, for å nok engang komme meg tilbake til poenget – hvis jeg i det hele tatt hadde et. Jeg kikker på senger på nettet og kom over denne sengen fra Trademax.no. Jeg snakker om den på toppen. Første resultatet.

Jeg trenger ikke noe for komplisert. Jeg vil bare ha noe deilig å rulle på – og prisen her er jo virkelig ikke noe å klage på. Har ikke tenkt for mye på budsjettet, men jeg tror at den ligger rundt denne prisen. Problemet er, som med så mye annet kan jeg bare ikke bestemme meg.

Det er jo det som er utfordringen – og det er derfor dette passer så perfekt på denne bloggen. Nei, utfordringene er ikke alltid de aller største, men for meg, Stein, lille ubesluttsomme Stein, er dette en utfordring. Og det er nettopp derfor jeg er så ekstremt glad for at jeg har dere. Leserne mine. Ja, jeg tror dette er en utfordring jeg trenger deres hjelp med – mer enn vanlig.

Kommenter gjerne under og hjelp meg med mitt valg. Hvis du linker til sengen eller sengene du synes ser best ut vil jeg kanskje se på dem på en måte. Hadde vært flott om de var innenfor mitt nåværende budsjett – men link gjerne til hva enn du synes ser best ut, og så får jeg se på det og bestemme selv om jeg har råd til det – og mest av alt: Om jeg liker det. Takk på forhånd alle sammen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *