Pris til Fosen-bedrift

Forslaget på de nye dørene gikk gjennom her i samfunnet, og vi har funnet et godt selskap med håndverkere som vil hjelpe oss med installasjonen. Det føltes godt å ha dette gjort, og fremfor alt er jeg glad for å finne et forslag som alle likte. Nå har det vært ganske stille en stund, og jeg har klart å få litt tid for meg selv, hjemmet, familien og vennene. Ferien har nå tatt slutt og jeg starter arbeidet neste uke igjen. Det føles ganske OK uansett, tror jeg. Vi har fått mye gjort i sommer, og jeg føler meg relativt uthvilt. Dessuten liker jeg faktisk å jobbe.

Tilbrakte siste dagene i vår nye sofa
For en uke siden fikk vi hjem vår nye sovesofa som vi kjøpte fra Chilli. Først tenkte vi mest kjøpe den av praktiske grunner for å tilby våre gjester et sted å sove og sånt. Men det viste seg å være så utrolig vakker og komfortabel at jeg har brukt hele neste helg på sofaen med et par gode bøker. Jeg visste at de hadde god kvalitet på sine møbler, men sånn god kvalitet var faktisk en overraskelse!

sovesofa
Dette sovesofaen har vi kjøpt!

Jeg ble ferdig med å lese hele serien av «Menn som hater kvinner». Det er mange år siden serien ble lansert, men jeg har ikke hatt noen lyst til å lese den før nå. Det viste seg å være en veldig god serie, og jeg kan godt anbefale den videre. Hvis du har sett filmene, kan du godt lese bøkene også. Bøker er alltid litt bedre enn filmen, hvis du spør meg.

Fosen-bedrift vant pris
Jeg så at Hans Horneman og Reins Kroster i Rissa fikk pris for sin økologiske bringebærsorbett her på den trøndeske matfestivalen. Gratulerer til Hans og hans kone som har vært involvert i å produsere produktet. Jeg synes det er så morsomt å se at Fosen er på nyhetene. Du blir ofte glemt bort når det er et så lite samfunn som vi er her i Fosen. Men med slike sterke og suksessrike personligheter som Hans og hans kone så syns vi på kartet og viser Norge hvem vi er og hva vi kan. Heie oss! Heie Fosen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *