Om min blogg

Velkommen til Stein sin blogg om livets mange utfordringer. Jeg er en mann i 50-årene som fant ut at jeg hadde lyst å ta del i den digitale revolusjonen. Da ble det naturlig å skaffe seg en blogg til dette formålet.

Jeg bor til vanlig på øyen Fosen, og trives svært godt i dette lille lokalsamfunnet. Fordelene med et lite sted er mange, og jeg tror aldri jeg kunne byttet ut Fosen med en by.

Bygdeliv

På bygda føler jeg meg stort sett alltid hjemme. Her kan jeg leve et rolig liv uten alt stresset som hører med til å bo i en by. Det er deilig at ting skjer i et rolig tempo til en hver tid. Da slipper man å hele tiden være fokusert på karriere og arbeid. I tillegg er det noe med det sosiale som jeg foretrekker her på bygda. Alle kjenner alle og dette gjør at det er enkelt å komme i kontakt med folk. Det er litt som å være omgitt av en stor familie til en hver tid. På bloggen kommer jeg til å skrive mye om alt som skjer på Fosen. Vi er et svært aktivt øysamfunn som har mye å dele med verden.

Tanker og refleksjoner

Jeg har alltid vært en person som har tenkt mye på ulike ting. Derfor ønsker jeg å dele mine tanker og refleksjoner om ulike tema med leserne. Det er viktig for meg å få i gang gode diskusjoner om ting jeg er opptatt av. Derfor oppfordrer jeg til heftig kommentering og mange tilbakemeldinger på de meningene jeg kommer med. Jeg er ikke redd for en god diskusjon, og tar både negative og positive tilbakemeldinger på strak arm.

Jeg er selvsagt spent på alle utfordringene rundt denne typen digital publisering. Planen er å ta ting som de kommer, og finne gode løsninger på alt til slutt. Jeg ønsker å gjøre ting så bra som mulig på tross av mine begrensede IT-ferdigheter.