Ødegaard imponerer i Spania

Martin Ødegaard imponerte i Real Madrid Castilla sin kamp mot Barakaldo. Det er fantastisk å se at en norsk spiller endelig gjør det bra i utlandet.

Martin Ødegaard er uten tvil en potensiell fremtidig verdensstjerne. De fleste nordmenn drømmer nok om at han skal bli en spiller på aller høyeste nivå.

Banens beste
Jeg leste først om kampen når jeg gikk inn på Dagbladet tidligere i dag. Det er oppløftende å høre at en så ung gutt får til så mye på kort tid. Mitt fotballhjerte gjør at jeg er opptatt av det meste av det som skjer rundt norsk fotball. Da er det umulig å ikke la seg begeistre av Martin Ødegaard. Unggutten har virkelig fått til ting som jeg aldri har sett fra noen norsk spiller tidligere. Det toppet seg med at flere spanske journalister utpekte han til banens beste spiller. Det var kanskje ikke så rart med tanke på at han dominerte i banespillet og scoret sitt første mål for hvittrøyene.

Håp om mesterliga
Prestasjonen gjør forhåpentligvis Ødegaard mer aktuell for spill i mesterligaen denne sesongen. Dette kan føre til at han blir den yngste spilleren i turneringens historie. Det blir vanvittig morsomt å følge med på dette eventyret i tiden fremover. Jeg har nå skaffet meg tilgang til alle kampene til Real Madrid Castilla. Om det ikke blir spill på førstelaget så ønsker jeg likevel å få med meg de kampene som stortalentet skal spille.

Det er ingenting som er bedre enn å lese om nordmenn som gjør det bra i utlandet. Det er på tide at vi får en ny fotballstjerne etter mange tunge år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *