Noen prosjekter i gang for baderommet

I dag kommer jeg til å underholde dere lesere med å fortelle om mitt baderomsprosjekt som jeg begynte å kjøre her hjemme. Jeg ønsket å erstatte karet som vi hadde, og min kone hadde andre synspunkter på det estetiske inntrykket av baderommet, så vi bestemte oss for å ta ut noen penger av budsjettet og investere i ombygging av hele baderommet.

For min kone var det interiøret som var viktigst
Det tok meg ikke mer enn en time for å finne et nytt og stilig badekar for baderommet, mens min kone har vært ute søker etter baderomsinnredning online for dager nå, for å sette sammen den absolutt beste kombinasjonen. Hun er rett og slett lyrisk av lykke over dette prosjekt, og det faktum at jeg selv tok opp ideen hjemme har gjort meg til “verdens beste man” hvis du spør henne. Hennes liste over ting vi bør handle hjem fra www.bygghjemme.no vokser mer og mer hver dag, men akkurat nå ser det ut som dette:

  • Såpebeholder
  • Tannbørste holder
  • Teppe
  • Håndkle varmere
  • Ny vask
  • Gardinstenger
  • Lagringsbokser
  • Palmetre

Det er tider da jeg tviler på at det var riktig å begynne å kjøre dette prosjekt nå før jul, og hvis vår økonomi kan takle både en baderoms renovering og presenterer for jul samtidig – men vi har ganske gode besparelser for dette, så det skal nok løse seg selv til den beste.

Bare uker borte fra Advent nå
Noe annet som vi er glade for i denne familien er at vi nærmer oss advent og den tiden av året når vi kommer til å gjøre hjemmet ekstra koselig og innbydende. Vi liker begge to å få sette opp julelys, lage små dekorasjoner av mose, bark og kjegler, og selvfølgelig å kle opp juletreet. Vi har alltid hatt ekte gran tidligere, men de siste årene har vi blitt litt mer komfortabel her hjemme og nå har vi en plast gran i stedet, sånn at vi går glipp av renholdet fra alle barnåler.

I begynnelsen av desember, er det tid for det årlige julemarkedet her på Fosen hvor vi alltid kjøper oss en julebukk i halm som skal stå vid døra og se velkomst ut. Da er det som regel også mulig at vi kjøper litt godteri. Kanskje litt for mye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *