Mitt første blogginnlegg

Jeg må innrømme at jeg har store nerver når jeg skriver disse første ordene på bloggen. Det er tross alt ikke hver dag at en gammel mann begir seg ut på et slikt eventyr.

Da er det godt å vite at det er mange eldre mennesker som blogger i dagens samfunn. Det er selve beviset på at alt er mulig.

Full åpenhet
Jeg tror på å være ærlig om alt som skjer meg i livet. Derfor planlegger jeg å være åpen om det meste her på bloggen. Jeg ser ingen grunn til å skjule noe som helst for de som besøker nettsiden. På mine eldre dager har jeg fått tid til å reflektere over mye forskjellig. Derfor kommer jeg til å dele tanker om en rekke tema som jeg tenker over til vanlig. Det er bare å glede seg til alt det spennende jeg kommer til å si noe om. De som ønsker å diskutere med meg er alltid velkomne til å legge igjen kommentarer her på bloggen. Jeg tar debatten hver eneste dag med alle som ønsker å diskutere noe.

Nervene er borte
Når jeg nå snart er ferdig med dette første innlegget så føler jeg at nervene er borte. Jeg tenker at jeg er godt i gang med et stort og spennende prosjekt. Det blir en sann glede å kunne utvikle denne nettsiden til noe helt unikt på nettet. Jeg mener selv at jeg har en stil som ingen andre eldre bloggere kan vise til. Derfor håper jeg å få mange lesere innen kort tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *