Markedsdag på Fosen

I dag var det markedsdag på Fosen, og jeg hadde gleden av å delta på hele arrangementet. Torghandlere fra hele landet var representert med boder fulle av spennende produkter.

Det er første gang at denne typen markedsdag blir arrangert i mitt område. Likevel var det imponerende mange som tok turen innom.

Det var et variert utvalg av produkter hos de forskjellige selgerne. Her var det alt fra skjerf til bunader og godteri. Det var til og med opptil flere flerkulturelle innslag som thailandsk mat og eksotiske klær. Jeg ble gående å se på alt som var til salgs i de ulike bodene. Dette brukte jeg flere timer på å bli ferdig med. I tillegg til salget så var det flere andre aktivitetstilbud i forbindelse med markedsdagen.

Det var blant annet duket for flere lokale musikalske innslag. Flere artister fra den lokale kulturskolen hadde fått hovedansvaret for å underholde de fremmøtte. Jeg ble svært imponert over hvor mange talenter vi har i dette lokalsamfunnet. Bare på et område som musikk så kan vi virkelig vise frem en imponerende bredde. Det er ikke vanskelig å være stolt av bygden sin når man får oppleve denne typen ting. I tillegg til musikken fikk publikum en oppvisning i moderne dans som virkelig kommer til å bli husket.

Det er alltid hyggelig når vi får til noe nytt i et så lite lokalsamfunn. Markedsdagen er uten tvil et arrangement som bør bli en årlig tradisjon. Det er viktig at vi alle gjør en innsats for at det skal skje spennende ting i distriktet. Derfor vil jeg selv engasjere meg i arrangeringen av neste års markedsdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *