Kald vinter på Fosen

Det er kanskje ikke så mye verre forhold på Fosen enn i resten av Norge. Likevel er det utrolig slitsomt å forholde seg til den kalde vinteren som aldri tar slutt.

Selv om det nærmer seg slutten av februar så er det fortsatt iskaldt på Fosen. Sånn har det dessverre vært i altfor lang tid.

Sol og varme
Selv liker jeg sol og varme mye bedre enn norsk vinter. Jeg holder meg helst innendørs om vinteren, og prøver å unngå å reise for mye ut. For meg er det svært vanskelig å forstå alle de friluftsmenneskene som hele tiden drar ut på skitur. De fryser i timevis uten noen som helst belønning. Jeg er glad jeg har muligheten til å være innendørs det meste av tiden. Likevel hadde det vært fint med litt vårfølelse snart.

Sydlige strøk
Jeg har lenge tenkt på å dra til sydlige strøk hver eneste vinter. Det er allerede mange nordmenn som tilbringer denne typen i land som Spania og Thailand. Dessverre er jeg fortsatt ikke pensjonist, og må derfor vente noen år med denne planen. Hver gang det er kaldt ute så tenker jeg på at det skal bli godt med den friheten som pensjonistlivet kommer til å gi meg.

Det er altfor kaldt på Fosen for tiden. Jeg håper virkelig at det snart blir en endring av denne situasjonen. Jeg er klar for å ta våren imot med åpne armer. Det blir godt å kjenne at dagene blir lysere og varmere. Dette gjør som regel at humøret mitt blir mye bedre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *