Jakten på kjærligheten

heartsJeg har vært single i mange år uten at det har skjedd mye på kjærlighetsfronten. Nå drømmer jeg om å finne en person som jeg kan dele resten av livet med.

Det er kjedelig å leve alene i mange år. Jeg savner ofte noen å dele både gledene og sorgene i livet med.

Nettdating
Det er ikke lett å finne noen her på Fosen. Problemet med et slikt sted er at det ikke er så mange å velge mellom. Det er derfor mye vanskeligere å finne seg kjæreste enn det er i byen. Jeg bestemte meg derfor nylig for å prøve ut en ny strategi for å finne kjærligheten. Det jeg gjorde var å registrere en datingprofil på internett. Her skal jeg prøve å få kontakt med kvinner fra alle deler av verden.

Spennende muligheter
Det er spennende å se hvor mange muligheter man har på nettet. Her finnes det damer fra hele verden som er på jakt etter akkurat det samme som meg. Det eneste jeg må gjøre er å finne noen jeg liker som er villig til å flytte til Fosen. Etter noen få dager har jeg allerede vært i kontakt med damer fra fem forskjellige land. Noen av disse har jeg allerede et svært positivt inntrykk av.

Etter å ha testet ut nettdating så har motivasjonen bare blitt enda større. Jeg er helt sikker på at jeg er klar for å finne meg noen å tilbringe dagene sammen med. Det er på tide å sette strek for tilværelsen som single, og begi seg ut på nye eventyr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *