Hvor er sommeren?

Det har enda ikke blitt så veldig mye varmere her hos oss enda, og jeg venter stadig på at sommeren skal komme. Som jeg skrev tidligere er jeg absolutt ingen stor tilhenger av kalde temperaturer og vintervær, så nå når vi er kommet et godt stykke inn i det nye året er jeg virkelig klar for litt sol.

Nytt møblement
Det som i hvert fall er positivt med slikt kaldt vær som jeg helst holder meg unna ved å være innendørs, er at jeg har fått fikset opp boligen min litt. Nye sofaer har blitt anskaffet og stuen har fått et nytt malingsstrøk.

mobler

Det er første gang jeg har bestillt møbler på nett, og det var overraskende enkelt og greit. Varene fikk jeg direkte levert på døren etter noen få dager, og kvaliteten var helt i henhold til det jeg hadde forventet. Du skal nok ikke se vekk ifra at jeg kommer til å bestille flere varer etter hvert. Jeg satser på å finne meg en fin TV-Benk eller noe nye møbler til kjellestuen. Ta gjerne en titt på utvalget Trademax har og si ifra om du finner noen møbler du tror passer meg i kommentarfeltet. Det er alltid veldig hyggelig å høre fra leserne av bloggen min. Det viser meg at det er interesse for deg jeg skriver om og at folk besøker siden min. Så har du i tillegg noen spørsmål eller noe annet du lurer på må du også ikke være redd for å ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *