Fremgang med personlig trener

kettlebellI det siste har jeg benyttet meg av personlig trener for å gjøre noe med min fysiske form. Dette har gitt umiddelbar virkning på flere måter.

Jeg har lenge slitt med overvekt, og tok derfor valget om å få noen til å hjelpe meg med treningen. Det er godt å få litt ekstra hjelp slik at motivasjonen holder seg på topp.

Harde valg
Noen ganger i livet så er man nødt til å ta noen harde valg. Når jeg fikk vite at vekten min representerte en stor fare for helsen så bestemte jeg meg for å ta grep umiddelbart. Jeg innså raskt at jeg aldri ville klare å komme i gang helt på egen hånd. Derfor tok jeg valget om å ta kontakt med det lokale treningssenteret. De gav meg da en personlig trener som skal følge meg opp i lang tid fremover. I tillegg får jeg gode råd når det gjelder kosthold, og andre viktige ting i hverdagen.

Markant vektreduksjon
Etter et par uker har jeg faktisk gått ned over fem kilo. Dette hadde jeg aldri forventet at jeg skulle få til på så kort tid. Sammen med treneren har jeg virkelig stått på både med styrkeøvelser og kondisjonstrening. Det er fint å se at innsatsen blir belønnet i form av umiddelbar fremgang. Dette gjør at jeg er enda mer motivert for å gå ned i vekt enn tidligere. Belønningen blir forhåpentligvis at jeg kan ha god helse i mange år fremover.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *