En felles innsats her i lokalsamfunnet

Det skjer jevnlig at Ove og Edgar som har omsorg for vårt lokalsamfunn invitere oss naboer til møte for å diskutere utviklingen av øya og våre områder. Det er bra av mange forskjellige grunner, men hovedsakelig slik at vi sammen vil vi være mye sterkere når vi, for eksempel, skal forhandle kontrakter med ulike leverandører.

Innsamling av tilbud for nye ytterdører
I fjor snakket vi om at vi ønsker å gjøre noen overfladiske renoveringer på husene i området. Når det var en meningsmåling som kom til den konklusjon at de fleste her ønsker å byte yt inngangsdøren sin. Nå har vi brukt litt tid på å lete rundt mellom ulike tilbydere for å finne et godt utvalg av ytterdører til en god pris. Siden vi er så mange som ønsker å byte så har vi den fordelen at vi kan få ulike tilbud kvantumsrabatter og lignende av firmaene.

Jeg var inne og sjekket etter dører på nett på www.bygghjemme.no og syntes de hadde et godt utvalg til konkurransedyktige priser. Der kan du finne en veldig fin ytterdør under 5000 kroner. Hvor mange kan sammenligne med det?

Jeg tenkte jeg skulle vise mitt forslag på neste møte som Ove hadde planlagt nå i midten av juli. Da er det bare å leie håndverkere som kan endre våre dører også, men det finnes alltid gode kontakter hvor som helst som du kan bruke.

Så mye flott musikk på nettet
Jeg har følt at jeg trengte å finne noen ny inspirasjon nå i det siste. Noen ganger ender du opp i at alt føles litt kjedelig og hver dag ser ut akkurat som den andre. Men i går satt jeg og klikket rundt blant ulike videos på Youtube, og så fant jeg denne videoen (se nedenfor). Jeg følte virkelig sann lykke i hjertet, og nå kan jeg ikke lytte til noen annen sang. For meg som er veldig glad i hjembyen min så kan jeg ikke si noe annet enn at alt som blir sunget i denne videoen er sant.

Hvis jeg kan rekommander noen annen musikk som dette på samme tid, så anbefaler jeg at du lytter til Adele. Hun er virkelig et talent uten like. Den siste sangen hun har gitt ut er også en sang som virkelig stakk på hodet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *